Pagrindinis / Kulinarija / Arbatos receptai / Šermukšnių arbata

Šermukšnių arbata

Sumaišykite šermukšnius, ramunėlių žiedus bei arbatą ir užpilkite ją verdančiu vandeniu. Uždenkite bei leiskite nusistovėti 5-7 minutes. Pagal skonį į arbatą galite įdėti cukraus, vaisių sirupo ar medaus.

Ingredientai:
1 šaukštas džiovintų šermukšnių
1 šaukštas džiovintų ramunėlių žiedų
½ šaukšto juodosios arbatos
2 stiklinės vandens

Šermukšnių arbata

PAMATYK

10 faktų apie saldainius

10 faktų apie saldainius

1. Pirmieji saldainiai atsirado Egipte. Kadangi tuo metu cukraus dar nebuvo, vietoje jo buvo naudojamas ...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.