Pagrindinis / Kulinarija / Obuolių pyragas be miltų

Obuolių pyragas be miltų

Gaminimas:

Obuolius supjaustome kubeliais ir sumaišome su cukrumi.
Išplakame kiaušinį, įmaišome aliejų ir manų kruopas.
Į kiaušinio ir manų masę įmaišome pertrintą varškę.
Į tešlą įmaišome obuolius ir sudedame į kepimo formą. Apibarstome džiūvėsėliais.
Kepame 180-200° C laipsnių karštumo orkaitėje apie 30 minučių.

Ingredientai

Ingredientai

4 vidutinio dydžio obuoliai
1 kiaušinis
1 šaukštas cukraus
2-3 šauktai manų kruopų
100 g sviesto
250 g varškės
5 šaukštai aliejaus
1-2 šaukštai džiūvėsėlių

Obuolių pyragas be miltų

PAMATYK

Faktai apie arbata

10 įdоmių fаktų арie аrbаtą

10 įdоmių fаktų арie аrbаtą 1. аrbаtа gаminаmа iš medžiо „Cаmelliа sinesis“ lарų. Nоrs medis ...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *