Pagrindinis / Kulinarija / Kiniškai paruoštos daržovės

Kiniškai paruoštos daržovės

GAMINIMAS:

Džiovintus grybus išmirkyti: žiedinius kopūstus išskirstyti mažais žiedinėliais, palaikyti parūgštintame vandenyje.

Valytas morkas, kiniškus kopūstus supjaustyti. Pomidorus nulupti, supjaustyti. Agurkus nulupti, išimti sėklas, supjaustyti. Salierų stiebus nulupti, supjaustyti.

Paprikos išvalomos, supjaustomos.

Daržovės trumpai apverdamos pasūdytame vandenyje 3-5 minutes, kiekviena atskirai. Daržovės pabarstomos druska, krakmolu ir kiekviena atskirai apkepamos įkaitintame aliejuje.

Pakepinami česnakai, imbieras, supilamas sojos padažas, sultinys, imbieras, cukrus, pakaitinama, sudedamos daržovės ir 30 min pakaitinama.

SUDĖTIS:

SUDĖTIS:

žiediniai kopūstai 70 g
morkos 30 g
pomidorai 50 g
pievagrybiai 50 g
paprika 40 g
agurkai 20 g
kininis kopūstas 50 g
salierai 40 g
sojos padažas 30 g
cukrus 5 g
sultinys 50 g
krakmolas 15 g
imbieras 5 g
aliejus 50 g
česnakai 5 g

Skanaus!

PAMATYK

Faktai apie arbata

10 įdоmių fаktų арie аrbаtą

10 įdоmių fаktų арie аrbаtą 1. аrbаtа gаminаmа iš medžiо „Cаmelliа sinesis“ lарų. Nоrs medis ...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *