Pagrindinis / Kulinarija / Čiobrelių sirupo receptas

Čiobrelių sirupo receptas

čiobrelio žolės,
vandens,
1 kg cukraus.

Čiobrelio žolės prikimšti į litrinį stiklainį ir užpilti vandeniu iki viršaus, palikti 12 valandų uždengus ir indą (labai patogu užsukamas stiklainis) šiltai apvyniojus.

Nukošti, lengvai nuspausti ir pamatuoti skystį. Pridėti 1kg cukraus arba medaus prie kiekvieno 600 ml gauto skysčio (cukrus turi būti ištirpintas minimaliame kiekyje vandens ir nugriebtos putos, o medus šiek tiek pašildytas, kad suminkštėtų).

Į cukraus sirupą supilti čiobrelio ištrauką ir pakaitinti ant silpnos ugnies, kad geriau susimaišytų, bet nevirinti. Išpilstyti į tamsaus stiklo buteliukus.

Gardus, kvapnus sirupas, skonis kaip pertusino.

PAMATYK

Galūnių ilginimo operacija, kuriai ryžtasi ne kiekvienas

Jeigu jums nepatinka jūsų atlėpusios ausys, jūs galite nueiti pas plastinės chirurgijos specialistą, kuris jums ...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.