Pagrindinis / Kulinarija / Bananų duona

Bananų duona

GAMINIMAS:

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų ir valines cukrų su sviestu. Supilti sumuštus kiaušinius ir pieną. Bananus sutrinti šakute, sudėti į likusią masę.

Formą kepimui ištepti sviestu ir apibarstyti plonu sluoksniu miltų. Sudrėbti masę ir kepti 180 C temperatūroj valandą.

SUDĖTIS

SUDĖTIS

275 g miltų,
10 ml kepimo miltelių,
175 g sviesto,
150g cukraus,
žiupsnelis druskos,
2 kiaušiniai,
125 ml pieno,
2 ml vanilės cukraus,
3-4 bananai

PAMATYK

10 faktų apie saldainius

10 faktų apie saldainius

1. Pirmieji saldainiai atsirado Egipte. Kadangi tuo metu cukraus dar nebuvo, vietoje jo buvo naudojamas ...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.